Whitening Strips Pareri

Whitening Strips sunt niște benzi pentru albirea dintilor. Producatorii, sau mă rog, firma care se ocupa de comercializarea Whitening Strips în Romania se lauda cu „dinti perfecți în doar 14 zile”.

Trebuie sa recunosc ca imaginile respective „inainte și după Whitening Strips” mi-au stranit interesul, deoarece rezultatele sunt pur și simplu wow. Totuși, eu personala ma îndoiesc ca sunt rezultate reale obtinute cu Whitening Strips.

Spun acest lucru deoarece prin 2014 dacă nu ma înșel, un magazin ma contactase un magazin care vindea astfel de produse și mi-a propus sa testez benzile lor, apoi sa le fac un review.  Nu voi da numele magazinului și nici numele benzilor pentru a nu fi acuzata ca le fac reclama într-un articol despre Whitening Strips.

Revenind. Reprezentantul magazinului respectiv a fost de acord cu conditia mea principala sa nu mi se ceara sa sterg review-ul sau să-l modific în cazul în care benzile nu sunt bune. Nu aveam absolut nici un motiv să-i denigrez, însă nici nu voiam sa mint ca sunt bune dacă ele nu erau.

Whitening Strips-comandaAm primit benzile și am început sa le folosesc conform instructiunilor. Am remarcat rezultate, am remarcat cum curatau dinții și cum ii albeau, nu le văd capabile sa ofere rezultate precum cele prezentate în linkul de mai sus.

Pentru ingalbenirea dintilor datorită tigarilor, cafelei etc sunt perfecte însă pentru chestii mai avansate, doar dentistul va poate ajuta.

Whitening Strips

Care sunt beneficiile Whitening Strips?

Pe siteul oficial Whitening Strips s-a acorda o atenție deosebita prezentarii beneficiilor benzilor respective. Le voi ignora pe cele care mi se par „SF-uri” și voi vorbi doar despre cele pe care le-am remarca eu când am folosit benzile pentru albirea dintilor:

  • Whitening Strips este o metoda de albire a dintilor care nu afecteaza dinții. Eu personal am făcut și albire cu benzi și cu laser (chiar în urma cu vreo 3 luni). În ciuda faptului ca toată lumea afirma faptul ca albirea cu laser poate afecta, face dinții mai sensibili etc, eu nu am observat nici un fel de astfel de efect, însă cred cu tarie ca benzile sunt mai sigure. Totuși, rezultatele obtinute după o albire cu laser sunt mai pronuntate și mai rapide. Avantaje și dezavantaje.
  • Whitening Strips nu afecteaza plombele sau lucrările dentare. Ar fi o mica chestie de adaugat aici deși din punctul meu de vedere este foarte puțin probabil. Sa presupunem ca la momentul la care vi s-a plombat un dinte, aveati dinții galbeni iar culoarea a fost aleasa să fie în ton cu culoarea restului danturii. După albirea cu Whitening Strips, este posibil sa existe o mica diferența intre culoarea dintilor și cea a plombelor respective, deoarece Whitening Strips va albi doar dinții voștri naturali, nu și coronitele sau plombele.
  • Whitening Strips ofera control. Albirea cu Whitening Strips nu are loc în câteva minute cum se întâmpla la albirea cu laser. Aceasta are loc treptat și aveți suficient timp sa va opriți dacă observati ca apare situația descrisa puțin mai sus.

În cât timp apar rezultatele?

Conform siteului oficial  Whitening Strips, rezultatele își fac aparitia înca din primele 2 – 3 zile după utilizare. Eu personal, am putut vedea și simți (îți simți dinții foarte curati după eliminarea benzilor) încă de la prima utilizare.

Cu toate astea, trebuie luat în considerare faptul se face referire la observarea rezultatelor, nu la rezultatele finale. Așadar, nu ar trebui sa va așteptați la minuni după 2 – 3 zile de utilizare a benzilor  Whitening Strips deoarece nu veți avea parte de nici o minune 😛

Pareri despre Whitening Strips:

Părerea mea despre benzile Whitening Strips și alte benzi similare este una buna în general. Rezultatele obtinute sunt decente, nu afecteaza și poate fi făcută acasă.

Dacă ar fi sa aleg intre o albire cu Whitening Strips și una cu laser, aș lua în considerare câțiva factori precum: cât de dificial e problema, care este bugetul pe care îl am disponibil etc.

Pe siteul oficial Whitening Strips am găsit niște pareri despre aceste benzi. Una dintre ele fiind a unei fete pe nume Ana care spune:

Ana

De când mă țin minte îmi era rușine să zâmbesc cu gura larg deschisă. Chiar dacă dinții mei mereu au fost sănătoși, culoarea galbenă persistă. Albirea dinților în clinici speciale este foarte costisitoare, nu-mi pot permite un așa lux. Am comandat Whitening Strips și sunt mega mulțumită de efect. Recomand benzile tuturor!

Well, mi se pare un review ușor publicitar. O albire cu laser nu este chiar un lux, iar costurile  chiar dacă sunt considerabil mai mari decât al benzilor  Whitening Strips nu sunt chiar atât de mari. Ma refer la faptul ca pana și persoanele care câștiga minimul pe economie cu un mic sacrificiu și-ar putea permit o albire cu laser.

Similar ca efecte mai era iBright si Xtreme Pro White

Nota informativa:

Abia acum mi-am adus aminte despre acest lucru. Citeam pe niște forumuri ca cineva voia sa folosească niște benzi de albire a dintilor foarte similare cu  Whitening Strips însă problema datorită cărora dinții ei aveau culoarea respectiva erau cariile dentare.

Whitening Strips, creioanele de albire precum Bright White sau alte produse de acest gen NU sunt tratamente petru cariile dentare. Cariile dentare pot fi tratate doar la medicul stomatolog și nu exista nici un dispozitiv prin care sa puteți trata cariile dentare acasă.

Sunt sigură ca majoritatea dintre voi știu deja acest lucru, însă am rămas foarte surprinsă sa văd ca încă sunt persoane care nu știu lucruri atât de banale în ceea ce privește sanatatea dintilor lor și sunt pe cale sa cumpere  Whitening Strips sau alte produse similare pentru o problemă pe care produsele respective nu o pot trata sub nici o forma.

7/101 rating
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here