Uleiul Mega Hair – Miracle Oil

Uleiul Mega Hair – Miracle Oil este unul dintre cele mai ieftine tratamente pentru caderea parului pe care le-am vazut. Este destinat atat barbatilor cat si femeilor care se confrunta cu aceasta problema si nu numai, deoarece Mega Hair – Miracle Oil mai are cateva beneficii despre care vom vorbi putin mai incolo.

Citeste parerile fetelor despre uleiul Miracle Oil.

Ce contine Mega Hair – Miracle Oil?

MEGA HAIR Mega Hair – Miracle Oil contine urmatoarele ingrediente:

 1. Ulei de Ylang-Ylang – impotriva caderii parului
 2. Ulei de lamaie – pentru scalpul afectat de matreata
 3. Ulei de piper – pentru a stimla circulatia la nivelul scalpului
 4. Ulei de jojoba – stimuleaza cresterea firului de par
 5. Ulei de avocado – intareste fibra parului
 6. Ulei de sambure de struguri – ofera volum firului de par
 7. Ulei de ricin – probabil nu mai are nevoie de nici o prezentare….acesta fiind unul dintre cei mai buni aliati ai parului.
 8. Vitamina E – trateaza inflamatiile de la nivelul scapului.

Vezi cat timp trebuie folosit Miracle Oil.

Cam acestea ar fi pe scurt ingredientele din care este facut Mega Hair – Miracle Oil. Pentru fiecare din ele gasiti documentatie completa pe wikipedia sau pe siteurile medicale pe care le cunoastem cu totii. Daca aveti vreo intrebare in mod special despre unul din ingrediente, imi puteti scrie intr-un comentariu.

MEGA HAIR

Care sunt efectele sale si pentru ce este folosit Mega Hair – Miracle Oil?

Mega Hair – Miracle Oil este folosit in principal de catre femeile care au probleme cu caderea parului sau de catre cele care doresc o crestere mai accelerata a acestuia. Cu toate acestea, lista oficiala de beneficii ale Mega Hair – Miracle Oil este:

 • Reduce caderea parului
 • Trateaza si reduce varfurile despicate
 • Micsoreaa firabilitatea
 • Confera volum, stralucire si un par mai sanatos

Ce spun specialistii despre Mega Hair – Miracle Oil?

Citez de pe siteul lor oficial pe Dna. Elena Pinteanu, triholog:

MEGA HAIR Fiecare persoană suferă într-o oarecare măsură de probleme cu părul sau pielea scalpului, indiferent de sex. Starea ecologică deplorabilă a mediului, surmenarea în urma lucrului și alimentația dezechilibrată duc la deteriorarea părului și pielii până la o stare gravă. În consecință, culoarea părului se estompează, el își pierde puterea și volumul, devine despicat la capete, firele se rup ușor și cad în abundență. În experiența mea de medic triholog, am încercat o mulțime de remedii care ar fi trebuit să ajute pacienții să fortifice părul, să mențină aspectul estetic și sănătatea acestuia în condiții casnice. Uleiul pentru păr MEGA HAIR este o descoperire cu adevărat revoluționară! Elemetele naturale din componență lui acționează benefic asupra părului deteriorat, fragil și cu vârfuri despicate. Cercetările clinice și experimentale au demonstrat eficiența uleiului în lupta cu calviția și căderea părului.

Uleiul MEGA HAIR este o descoperire revoluționară care și-a confirmat eficiența în numeroase experimente și testări de laborator. Într-o sticluță sunt concentrate toate elementele necesare pentru obținerea celor mai bune rezultate în urma îngrijirii părului deteriorat, fragil și lipsit de viață.

Producatorii spun ca Uleiul MEGA HAIR este certificat și corespunde tuturor standardelor internaționale de calitate. Multitudinea de recenzii pozitive din partea persoanelor care au încercat deja uleiul MEGA HAIR confirmă beneficiile și eficiența lui în procedurile de îngrijire a părului.

0/100 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

11 COMENTARII

 1. […] Tinand cont de chestiile pe care le-am zis mai sus, dacă suferiti de căderea parului, înainte de a folosi  Fulfix sau orice alt tratament care se găsește în comert, ar fi bine sa mergeți la medic pentru un set de analize. Este foarte probabil ca la baza caderii parului să fie o lipsa de vitamine, calciu etc. Tratați întâi asta, apoi folosiți Fulfix pentru regenerarea parului și tratamentul la nivelul scalpului. Nu stiu daca va mai aduceti aminte, insa am scris cateva sfaturi si in articolul despre Mega HAIR. […]

 2. Buna am facut si eu comanda de acest ulei pe care l-am mai folosit si a dat roade,si deaceea am mai comandat dar nu am mai primit confirmarea comenzi,acest ulei l-am recomandat la prietenile mele din Germania stiind ca este bun .Va multumesc si astept confirmarea comenzi.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here