iBright – albirea dintilor acasa

iBright este o solutie “in-house” pentru albirea dintilor. Desi, costul iBright nu este cu mult mai mic fata de cel al unei albiri la stomatolog, foarte multe persoane prefera sa foloseasca aceasta solutie, motivele fiind cel mai adesea frica de stomatolog. Totusi, merita oare sa folosim iBright?

vezi parerile clientilor despre iBright   

Cred ca este in firea noastra sa ne dorim dantura cat mai alba si nu doar pentru ca asa suntem mai atractivi. Dintii sunt un indicator foarte bun pentru sanatatea cuiva si unul dintre primele lucruri pe care le observa. Asa ca, nu este de mirare ca foarte multe persoane incearca sa isi albeasca dintii, fie ca apeleaza la un stomatolog sau la niste metode alternative.

Despre iBright

Acesta este un kit de albire a dintilor, deci nu vei primi acasa doar un produs, ci o serie de produse. Din ce am vazut, sistemul este destul de complex si trebuie folosit exact ca in instructiuni. Totusi, nu este deosebit de complicat si pare sa fie fara durere, dar si mai ieftin, lucru care nu se poate spune cand mergi la dentist. Totusi, nici rezultatele nu vor fi la fel de spectaculoase, mai ales daca vei continua sa ai obiceiurile care te-au adus prima oara la nevoia de albire a dintilor.

iBright

Ingrediente: afecteaza lucrarile?

Nu sunt un expert in domeniu si nu pot spune cat de sigure sunt cu adevarat aceste ingrediente, dar cel putin producatorii asa spun ca ar fi. In principal, substanta activa din kit este Perboratul de Sodiu. Aceasta creste viteza procesului de oxidare, asa ca rezultatele apar destul de repede (imediat, spun producatorii, dar sunt greu de crezut aici).

In plus, ea are si un pH neutru, asa ca nu afecteaza smaltul dintilor, un lucru bun (mai ales cum acesta este un risc mare in cazul albirii dintilor).

Mod de utilizare

Aici trebuie destul de multa atentie, pentru ca este mai complicat. In primul rand, exista doua tipuri de programe, unul de cinci si unul de sapte zile (probabil al doilea este mai eficient). Nu voi sta acum sa explic fiecare pas, dar, impreuna cu gelul respectiv, veti primi si o proteza (pe care se aplica gelul), o lampa UV si alte cateva obiecte de pregatire. Daca produsul va atrage atentia, fiecare poate sa citeasca un pic in plus.

Efecte iBright

Acestea nu sunt exprimate prea clar, dar, in prezentare sunt niste rezultate destul de spectaculoase, de care ma cam indoiesc ca ar aparea si in realitate. Asadar, eficienta de 95 la suta este un pic exagerata, dar poate ca 40-50 % ar fi posibil. In plus, daca dintii se inalbesc cu o nuanta, doua, se poate spune ca utilizarea acestei solutii este un succes.

Citeste si despre sistemul de albire Ionic White, daca iBright nu te-a convins 🙂

iBright

ibright, imi aduce aminte de creionul Bright White pentru albirea dintilor. De asemenea, si Xtreme Pro WHITE este ceva similar. Nu stiu daca (inca) se mai vand la noi in tara, insa intr-o perioada a fost isterie pe seama acestor produse. La fiecare colt de net vedeai bannere si publicitate la ele.

Pareri despre iBright

Nu stiu cat de eficienta este cu adevarat iBright, dar macar ofera ceva speranta. Probabil ca mult din prezentarea sa este pura publicitate, insa exista si sansa ca unele lucruri sa fie adevarate.

In mod cert, nu este o solutie mai buna decat cea oferita de stomatologi, dar este mai ieftina si ia mai putin timp.

Sanatatea dintilor ar trebui sa fie insa pe primul loc, pentru ca o ingrijire precara te va aduce din nou in acelasi stadiu, chiar daca mergi la dentist sau apelezi la o astfel de solutie. Periajul, alimentatia buna si renuntarea la fumat raman cele mai bune solutii pentru dintii tai.

0/100 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here