Crema XPERT Bust Sculpt 90-95

XPERT Bust Sculpt 90-95 este o crema pentru marirea sanilor. Daca ne uitam pe siteul lor oficial, sunt cateva promisiuni cu privire la rezultatele se pot obtine cu aceasta crema. In realitate, oare cat de reale si cat realiste sunt acele promisiuni?

Citeste parerile fetelor despre XPERT Bust Sculpt 90-95

Va recomand sa cititi cu atentie parerile, dupa care sa continuati sa cititi articolul acesta, deoarece voi incerca sa clarific anumite lucruri „dubioase” sa spun asa. Ma rog, dubioase cel putin pentru mine 🙂

Marimea mica a bustului este un aspect care le nemultumeste pe multe dintre femei, iar o data cu inaintarea in varsta se adauga si o alta problema, aceea a distrugerii treptate a elasticitatii pielii, lucru care afecteaza in mod negativ si marimea bustului.

Vezi ce efecte scundare are crema Bust Sculpt

crema XPERT BUST SCULPT 90-95Prin urmare exista suficient de multe produse care promit ca vor actiona atat asupra cresterii elasticitatii pielii, dar chiar si asupra maririi sanilor. Iar printre acestea se numara si XPERT Bust Sculpt 90-95.

Despre XPERT Bust Sculpt 90-95

La fel ca multe alte produse care promit marirea sanilor si tonifierea pielii acestora si XPERT Bust Sculpt 90-95 vine sub forma de crema. De asemenea aceasta crema promite destul de multe efecte, printre care se numara, desigur, si cresterea sanilor cu 1-2 marimi. Dar ma indoiesc ca acest lucru este posibil, cel putin nu pentru toate femeile. De asemenea se pare ca nu exista o interdictie de varsta, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata si de adolescente, care oricum se afla in perioada cresterii si prin urmare cel putin unul dintre efecte are loc in mod natural, fara ajutor din exterior.

crema XPERT BUST SCULPT 90-95

Dupa modul de prezentare, pare o crema foarte similara cu crema Big Bust.

Ingrediente Bust Sculpt 90-95

Inca de la inceputul paginii suntem anuntati ca XPERT Bust Sculpt 90-95 contine numai componente naturale, insa desigur acest lucru nu inseamna ca vor aparea si rezultatele scontate sau ca va functiona pentru toate femeile care il vor utiliza. La capitolul ingrediente vom gasi extractul de pueraria mirifica, despre care producatorii ne spun ca ajuta la cresterea sanilor si la intinerirea pielii acestora. Ingredientul se gaseste si in crema Bust Size.

De asemenea aflam ca acest produs mai contine esenta de ulei de trandafir, care ne este prezentata ca fiind ingredientul care mareste elasticitatea pielii si duce la inlaturarea si prevenirea aparitiei vergeturilor. In plus mai gasim mentionat si faptul ca XPERT Bust Sculpt 90-95 are in componenta sa si proteine vegetale, iar din descrierea acestora se intelege ca este vorba despre vitamine (K, D, E, A, etc.), dar si despre acizi si microelemente, despre care nu sunt oferite mai multe informatii.

Mod de utilizare Bust Sculpt 90-95

In ceea ce priveste modul de utilizare ne sunt oferiti pasii destul de exact, astfel ca nimeni nu se poate plange ca nu intelege cum se utilizeaza XPERT Bust Sculpt 90-95. Inainte de aplicarea cremei pielea trebuie spalata, iar mai apoi se aplica o cantitate de XPERT Bust Sculpt 90-95 pe unul dintre sani si se maseaza pana la intrarea acesteia in piele, dupa care aceeasi operatiune se desfasoara si la celalalt san. Acest produs poate fi utilizat de doua ori pe zi, dimineata si seara fiind momentele recomandate de producatori.

aplicare crema XPERT BUST SCULPT 90-95

Efecte

Despre acest produs producatorii spun ca are patru efecte importante si anume marirea sanilor cu 1-2 marimi, incetinirea imbatranirii pielii acestora, eliminarea si prevenirea aparitiei vergeturilor si rotunjirea si accentuarea formei sanilor. Daca primul si ultimul dintre efecte sunt mai greu de obtinut, mai ales doar cu crema XPERT BUST SCULPT 90-95ajutorul unei creme, restul par ceva mai usor de atins cu ajutorul acestui produs.

Pareri despre Bust Sculpt 90-95

Exista posibilitatea ca pentru unele femei sa functioneze aceasta crema, insa aceasta trebuie insotita de o dieta cat mai sanatoasa, de odihna si de sport. Ultimul fiind recunoscut pentru faptul ca duce la tonifierea corpului si inclusiv a sanilor.

Cu toate acestea, va recomand cu caldura sa cautati cat mai multe pareri despre Bust Sculpt 90-95 pe bloguri si forumuri. Nu acele pareri de pe siteul lor, deoarece dupa cum am mai spus, mie nu-mi inspira deloc incredere.

1/101 rating
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

9 COMENTARII

    • Sper ca realizezi ca acest site este un blog unde doar s-a discutat despre Xpert Bust Sculpt si ca nimeni de aici nu vinde acest produs, da?

  1. Am folosit crema dar nici un rezultat , se spunea că după 14 zile deja vezi primele rezultate. Nu ştiu dacă la altcineba va funcționa dar la mine nu .

  2. Crema nu este pt mărirea sănilor eate fabricată in Spania şi am informați 100 % că doar e pt femeiile care au alăptat şi li sau lăsat sâni.Nu există nicio cremă la noi, doar în Franța şi alte ingrendiente şi este foarte scumpă. Nu dați bani pe prosti.

  3. Am folosit crema dar niciun rezultat , se spunea că după 14 zile deja vezi primele rezultate. Nu ştiu dacă la altcineva va funcționa dar la mine nu a funcționat.

    • Buna Anonim. Eu sunt Nicu 🙂
      Ar fi util de specificat si cat timp ai folosit crema si eventual daca ai respectat instructiunile lor de utilizare.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here