Cum putem sa reducem cosurile?

Cosurile sunt o problema semnificativ normala, in principal afectand adolescentii si o mare parte din noi am experimentat acest lucru in acea perioada. Cosurile ne determina prin efect cognitiv o slabire a nivelului de incredere. Motivul real pentru aparitia cosurilor este inca neelucidat, dar suntem increzatori ca modificarile hormonale ce au loc la nivelul organismului in acea perioada si anxietatea pot duce la aparitia lor.

In eventualitatea in care cautati sfaturi despre modurile cele mai eficiente de a contracara cosurile, veti descoperi unele foarte acceptabile:

– mierea prezinta o multime de proprietati curative si, de asemenea, de curatare. Deschideti porii de la nivelul fetei prin aplicarea de apa calda sau prin abur nu foarte fierbinte si apoi aplicati nectarul. Asteptati cateva minute pana va spalati prima data utilizand apa calda. Apa rece poate fi stropita pe fata pentru a inchide porii deschisi.

– spalati-va pe fata de doua ori pe zi (prima data dimineata si a doua oara inainte de culcare). Spalati-va mai des vara pentru a va asigura ca grasimea fetei nu va deveni agregata si mentineti-va fata curata. Tineti minte sa stropiti cu apa calda fata inainte de aplicarea produselor de curatare pentru a deschide porii de pe piele, permitand o infiltrare profunda in piele a produsului de curatare. Persoanele cu pielea neteda trebuie sa utilizeze produse de curatat pe baza de apa. Incercati sa nu utilizati produsele de curatare de corp pe fata deoarece pot obstrua porii, determinand o eruptie de cosuri. Produsele de curatare trebuie indepartate prin spalare, utilizand apa rece cu scopul de a face ca porii sa se inchida.

acnee-pe-spate

– Tonifiere – Oamenii, in principal, nu prea considera importanta utilizarea balsamurilor si, de multe ori, lumea uita sa le utilizeze. Tonifiati-va pielea dupa curatarea fetei deoarece acest proces va indeparteaza orice rest chimic ce a ramas pe fata. In eventualitatea in care ramane o pelicula de machiaj pe fata, acest lucru blocheaza porii, putand determina o eruptie la nivelul pielii. Tonifiantele pot fi aplicate fara efort prin inmuierea unei bucati de vata in acesta si apoi aplicarea pe fata.

– Puneti putina crema pe maini si aplicati-o pe fata pana este absorbita. Persoanele cu piele neteda trebuie sa utilizeze ulei de protectie solara si lotiuni usoare. Persoanele cu piele uscata trebuie sa utilizeze, in plus, creme saturate.

– Adaugati produse naturale proaspete si legume in rutina dumneavoastra alimentara, si luati suplimente de vitamine, crom si zinc.

– Adolescentii nu trebuie sa isi incarce fata cu foarte multe cosmetice. In cazul in care aveti nevoie sa faceti acest lucru, utilizati produse pe baza de apa si evitati utilizarea produselor pe baza de ulei.

– Consumati nu mai putin de 10 pahare de apa pe zi. Apa este cea mai buna substanta ce elimina otravurile din organism.

– Nu utilizati produse grase cum ar fi vaselina sau diverse produse cosmetice pe parul dumneavoastra.

– Nu stoarceti cosul cu mana goala, deoarece pot ramane pete la nivelul pielii.

10/101 rating
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

4 COMENTARII

  1. Singura chestie care a facut diferenta in cazul meu a fost eliminarea totala a grasimilor saturate din alimnetatie. Adica fara carne de porc, fara unt, smantana, margarina etc. In principiu toate grasimile animale cu exceptia grasimii din peste. Si pentru ca omul are nevoie si de grasimi am trecut pe ulei de masline, preferabil doar in salate, cate o lingura – nu mai mult. Reducerea “dulciurilor” (faina alba inlocuita cu integrala, inlocuit prajituri cu fructe etc) si a cofeinei spre zero ajuta de asemenea. Cele mentionate deja in articol trebuie sa fie un mod de viata pentru cei cu acnee.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here