XTactical Drone – dronă compactă, ușor de folosit

XTactical Drone-drona fotografiere filmare

XTactical Drone este o drona compacta cu camera HD, usor de utilizat. Avand dimensiuni mici, aceasta drona poate fi pusă chiar și într-o geanta mica, de umar. In plus, poate fi controlata prin smartphone.

XTactical Drone are un design atragator și diferite moduri de fotografiere. Poate fi folosită atât de un profesionist cat și de un incepator.

Îti place sa fotografiezi momentele importante din viața ta? Ai mereu un aparat foto la tine? Inseamna ca fotografia pentru tine reprezinta mai mult decat o simpla pasiune.

Probabil ai auzit deja de dronele ce fotografiaza si filmeaza de la mare distanță. Cu o astfel de drona, poți face fotografii pe bloc, pe munte, pe plaja etc.

Nu trebuie sa ai experienta pentru a pilota o drona. Unele drone sunt atat de ușor de folosit, incat chiar si un copil le poate pilota.

Dacă ești în căutarea unei drone, dar nu știi ce sa alegi, citește în continuare. În randurile de mai jos îți voi oferi mai multe detalii despre XTactical Drone.

Dacă consideri ca aceasta drona îți poate fi utilă, o poți comanda direct de pe site-ul oficial al producătorilor. În 1-5 zile lucratoare, ar trebui sa ajungă la tine.

Ce este XTactical Drone?

XTactical Drone este o drona compacta si accesibila. Atat incepatorii cat si profesioniștii care sunt pasionați de fotografie pot manevra o astfel de drona. Producătorii susțin că XTactical Drone poate fi un cadou potrivit chiar și pentru un copil.

Camera este una de buna calitate. Cu ajutorul ei se pot înregistra videoclipuri HD+. Prin Bluetooth, drona se poate conecta la un telefon inteligent. Daca iti place sa mergi in drumetii cu prietenii si vrei sa explorezi imprejurimile, s-ar putea sa ai nevoie de o astfel de drona.

Carcasa din care este fabricata drona, este resistenta la socuri, deci nu trebuie să-ți faci mari probleme daca o scapi pe jos din cand in cand. Chiar și pe timp de noapte, XTactical Drone filmeaza foarte bine, ne asigura producătorii.

Indiferent de vreme, cu XTactical Drone poți filma și fotografia diferite peisaje sau evenimente, deoarece aceasta drona este rezistenta la vant si are motoare de mare viteza.

Cu o singura incarcare, XTactical Drone poate zbura timp de aproximativ 30 de minute.

Ce functii are XTactical Drone?

Conform informațiilor afișate pe site-ul oficial, XTactical Drone dispune de mai multe funcții speciale. Iată care sunt acestea:

  • Funcție zbor către puncte specifice – atingand afișajul emițătorului, cel care piloteaza drona poate stabili atat coordonatele zborului, cat și altitudinea. După ce lansează drona, pilotului nu-i mai ramane decat sa urmareasca procesul de fotografiere
  • Functie de fotografiere panoramica – drona suporta modul panoramic cu unghi orizontal și vertical de 180 grade.
  • Mod de menținere a altitudinii – GPS-ul încorporat permite menținerea poziției stabilite de pilot.

Caracteristici

  • Viteza zbor – 36 km/h
  • Distanta maxima de elimina a FPV – 1 km
  • Timp maxim de zbor – 30 minute
  • Camera – 1920 x 1080 30 FPS, FOV 90
  • Greutate – 300 gr
  • Motoare – Brushless KV1000
  • Dimensiune – 500 x 300 x 200 mm

XTactical Drone – avantaje

Aceasta drona compactă are un preț avantajos și este ușor de utilizat. Are un design pliabil și o camera de calitate și permite înregistrarea videoclipurilor HD+. De asemenea, XTactical Drone dispune și de modul de fotografiere QuickShot.

Datorită senzorilor, drona zboara lin. În plus, este rezistenta la vant, deci nu trebuie să-ți faci probleme dacă condițiile meteo nu sunt favorabile.

Poți folosi o astfel de dronă pentru a filma și fotografia un eveniment important din viața ta. Chiar și din excursiile cu prietenii te poti intoarce cu amintiri minunate, dacă ai cu tine o drona de calitate.

Potrivit producătorilor, XTactical Drone este atat de ușor de folosit, incat poate fi pilotată chiar și de un copil.

Din păcate, pe site-ul oficial nu am găsit informații despre returul produsului. Nu știu dacă o persoana nemultumita de calitatea dronei, își poate cere banii înapoi.

Trebuie să luăm în calcul și aceasta varianta, pentru ca exista mari sanse că unele persoane sa nu fie multumite de calitatea imaginilor filmate cu XTactical Drone.

Pe pagina oficială XTactical Drone nu este afișat niciun număr de telefon, o adresa poștală sau o adresa de email prin care sa se poată lua legatura cu cei care se ocupă de vânzarea acestui produs.

Cand te hotarasti sa comanzi aceasta drona, după trimiterea formularului de comanda vei fi contactat de un operator call-center. Îți recomand sa intrebi operatorul dacă exista vreo sansa sa-ti primesti banii inapoi în cazul în care produsul nu se ridica la nivelul așteptărilor tale.

Cum se folosește XTactical Drone?

De obicei, configurarea dronei durează maximum un minut. Citește instrucțiunile din pachet și instalează aplicația compatibila cu smartphone-ul tău. Introdu apoi bateria, porneste drona și deschide aplicația.

Printr-o simpla apasare de buton, drona poate decola. Dacă ai nelamuriri, sau vrei sa afli mai multe informații privind modul de utilizare al dronei, roaga operatorul care te contacteaza pentru confirmarea comenzii să-ți ofere toate detaliile necesare.

Cu cat stii mai multe despre produs, cu atat iti este mai ușor sa te decizi dacă să-l cumperi sau nu.

Ce părere au oamenii despre XTactical Drone?

Pe site-ul oficial al producătorilor sunt afișate și cateva comentarii primite de la utilizatori. Toate sunt pozitive – asta înseamnă ca toți cei care au folosit drona au fost incantati de ea?

Sigur ca nu, asta înseamnă doar ca cei care se ocupa de site, selecteaza doar comentariile pozitive. Mulți folosesc aceasta strategie de marketing pentru a-si atrage clienții. Noi însă, trebuie sa fim conștienți ca nu exista niciun produs de care toata lumea sa fie multumita.

Cum cumpar XTactical Drone? Ce pret are?

Dacă vrei sa cumperi acest produs, vizitează pagina oficială XTactical Drone și completeaza formularul de comanda cu datele personale.

În cateva minute vei fi contactat de un operator call-center, pentru confirmarea comenzii și stabilirea tuturor detaliilor legate de livrarea coletului.

XTactical Drone costa 499 Ron. Livrarea se face în termen de 1-5 zile lucrătoare. Contravaloarea produsului se achita la primirea coletului.

Probabil la prețul dronei se adaugă și o taxa de livrare. Pe site nu scrie dacă livrarea este gratuita sau se plateste. Pentru a ști exact cat ai de plătit, ar fi bine sa intrebi operatorul call-center, dama la pretul dronei se mai adaugă și alte costuri.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here