Farmacii Care Vand Eco Slim: Catena? RoPharma? Dona? HelpNet? Farmaplus?

Atat Ecoslim, cat si multe alte suplimente de slabit au avut un mare handicap atunci cand a venit vorba despre locurile de unde poate fi cumparat suplimentul si in special despre faptul ca au lipsit din farmacii, iar farmacistele, nu stiau niciodata sa ne spune ceva despre aceste produse.

Imi aduc aminte, la un moment dat, prin 2016 daca nu ma insel, am luat la rand vreo 10 farmacii, am luat numerele de telefon de pe Interent si am sunat la fiecare dintre ele intreband daca au Eco Slim pe stoc, daca il vor aduce si daca da, cand.

La fiecare dintre ele am primit aceleasi raspunsuri cum ca nu au Eco Slim si nu au informatii despre acest produs, daca va fi sau daca nu va fi adus pe stoc. Astazi, dupa cativa aproape 2 ani, am facut din nou acelasi lucru.

farmacii-eco-slim

Eco Slim – Farmacia Catena

Catena este una dintre farmaciile mele preferate. Chiar daca a fost asociata mult timp cu Arsinel (am avut un gol in stomac atunci cand am aflat despre scandalul cu transplantul repectiv), Catena a ramas in continuare una dintre farmaciile mele preferate.

Verifica daca Eco Slim apare in catalogul online

Daca ne uitam in cateoria de produse pentru slabit, in catalogul lor apar 3 pagini cu astfel de produse, impartite pe mai multe categorii (reducerea apetitului, arderea grasimilor, detoxifiere, anticelulitice etc.)

Eco Slim – Farmacia Dona Online

La fel ca si Catena, Dona, este o alta farmacie despre care am doar cuvinte de lauda si de unde imi cumpar frecvent cele necesare sanatatii.

In catalogul lor cu produse pentru slabit se numara in acest moment aproximativ 210 produse pentur slabire. Multe dintre ele sunt produse foarte cunoscute si sunt produse care chiar au folost folosite de vedete si care dau rezultate.

Verifica daca Eco Slim apare in catalogul online

De asemenea, nu prea inteleg care este faza cu preturile la numite produse, deoarece sunt mult mai mici decat cele pe care le stiam eu in mod normal.

Eco Slim – Farmacia RoPharma

RoPharma a fost prima farmacie pe care am avut-o pe lista anul trecut. Nici atunci nu era pe stoc Eco Slim dar nici acum nu este, lucru care ma intristeaza.

Verifica sa vezi daca intre timp l-au bagat

Sa intelegeti de ce pun atat de mult accent pe chestia asta cu produsele in farmacii. Pe piata romaneasca si nu numai, au aparut zeci poate chiar sute de produse noi pentru slabit si care se vand numai pe internet.

Am vorbit personal cu cativa producatori. Unii dintre ei sunt rusi, altii sunt de prin Bulgaria. In aceste tari, legislatia cu privire la suplimente este putin mai permisiva si nu au nevoie de tone de documentatie si testari pentru a-si introduce produsele in farmacii sau magazinele naturiste.

In Romania este mai greu si din acest motiv si mai adaugand in ecuatie faptul ca pentru ei cel putin Romania este o tara cu un potential nu foarte ridicat (spre deosebire de USA de exemplu) nu au interese sa il bage in farmacii, mai ales ca il vand foarte bine pe Internet.

Ei bine, aceasta explicatie pe mine personal nu ma satisface de nici o culoare, deoarece eu mi-as dori sa pot cumpara produsul din farmacie si sa stiu ca este un produs 100% legit, care contine fix ce mi se spune ca are in compozitie.

Merita sa folosim un supliment care nu se gaseste in farmacii?

Raspunsul este cu doua taisuri si anume:

  • DA – este posibil sa nimerim un supliment exceptional din toate punctele de vedere, in cazul caruia, explicatia lipsei sale din farmacii pe care am expus-o mai sus este chiar reala. Sunt exemple de astfel de suplimente de provenienta chinezeasca.
  • NU – este posibil ca explicatia respectiva sa fie o vrajeala, iar produsul sa nu fie eficient sau chiar mai grav, sa fie eficient dar sa contina sibutramina si alte substante periculoase.

Daca alegeti sa folositi un supliment de slabit care nu se gaseste in farmacii, din punctul meu de vedere, cea mai sigur este sa ii arati produsul medicului vostru si sa ii cereti parerea despre el.

Be the best. Fuck the rest! 30 ani. Scriu o data pe saptamana iar cand o fac, o fac bine. Daca ai intrebari si-mi scrii pe fb sau mail, iti raspund in maxim 2 zile.
9.2/105 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here