PestCombat – dispozitiv împotriva gândacilor

PestCombat este un aparat care te poate ajuta să scapi de insuportabilii gândaci, păianjeni sau rozătoare din casa ta.

Oricât de curată și de îngrijită ne-am menține locuința, e imposibil să nu avem de-a face la un moment dat cu tot felul de dăunători – de la cele mai mici insecte și gândaci insuportabili, la rozătoare precum șobolanii sau șoarecii. Și să nu uităm de muște, păianjeni și alte asemenea insecte care pot fi trecute ușor cu vederea.

Acest dispozitiv este soluția potrivită pentru a scăpa de toate rozătoarele și toți dăunătorii pe care-i ai în locuință, fie că ești conștient sau nu. Femeilor îndeosebi le este extrem de frică până și numai de ideea de a fi nevoite să petreacă timp în compania unor creaturi de altfel nevinovate, însă pentru dispariția/moartea cărora nu se vor simți niciodată rău.

Ce este PestCombat?

PestCombat AparatPestCombat este un fel de aparat care poate emite impulsuri electromagnetice și ultrasunete, care ajung în locurile în care șoarecii și gândacii sălășluiesc și se înmulțesc.

Acele impulsuri electromagnetice eliberate de PestCombat vor deranja la culme rozătoarele și gândacii și le vor face să se îndepărteze treptat de la locul acțiunii.

Ce trebuie să reții despre PestCombat este faptul că acest dispozitiv nu ucide rozătoarele sau insectele și nici nu este poluant pentru mediu.

Cum se folosește PestCombat?

PestCombat se conectează la o sursă de curent ce conține 220V, și nu trebuie să-ți faci griji pentru pulverizarea în aer a anumitor substanțe dăunătoare, deoarece nu acesta este specificul său.

Așadar, tocmai datorită faptului că este inofensiv, dispozitivul poate fi folosit atât în prezența copiilor, cât și a altor animale precum câini, pisici, etc.

Specificații tehnice PestCombat:

PestCombat are în componența sa o lanternă care este potrivită pentru durata nopții, dar și o priză amplasată în lateral pentru a o putea conecta mai bine cu alte dispozitive.

Acest set de dispozitive împotriva rozătoarelor și gândacilor conține 2 astfel de dispozitive, cu dimensiunile de 10×6,5×3 cm, acoperind o suprafață de circa 80 de metri pătrați.

Ce funcții îndeplinește PestCombat?

PestCombat este capabil să înlăture toate rozătoarele și toți dăunătorii din locuința ta, iar asta numai cu ajutorul ultrasunetelor, dar și a impulsurilor electromagnetice, ceea ce înseamnă că nu eliberează în aer nici un fel de toxine sau substanțe chimice periculoase. Aparatul se poate folosi atât în fața animalelor de companie, cât și în preaja copiilor.

Cum pot cumpăra PestCombat?

PestCombat se poate comanda foarte ușor și rapid de pe site-ul aloshop.tv, afișând un preț relativ mare, dar care merită investiția. Aparatul împotriva gândacilor va fi livrat la ușa locuinței tale în decurs de 2 zile lucrătoare, iar tu vei putea scăpa de rozătoarele insuportabile și alți musafiri nepoftiți ai locuinței tale.

Mai mult decât atât, vei avea convingerea că locuința ta este protejată de orice vietate de care îți este fie teamă, fie scârbă, fie nu vrei să împarți locuința cu ea. PestCombat poate fi folosit în egală măsură de către femei și bărbați, chiar dacă aceștia locuiesc singuri sau într-o familie.

PestCombat se poate dovedi a fi un real ajutor la casa omului, așadar, reprezintă un bun care nu ar trebui să lipsească din gospodăria oricui!

 

10/101 rating
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

1 COMENTARIU

  1. Sunt super multumita de el. Sincer nu ma asteptam sa-si faca treaba atat de bine (eu l+am folosit pt. ca aveam invazie de tantari si musculite mici). Mi-arr placea sa existe si pe baterii, sa-l pot folosi in cort.

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here