Set Regis Stone Duo

Dacă vrei să beneficiezi de prepararea unor mese savuroase, în cel mai scurt timp și cu cât mai puțin efort din partea ta, îți recomandăm să optezi pentru Set Regis Stone Duo, care și-au dovedit în repetate rânduri meritul și beneficiile aduse asupra unui stil de viață mai sănătos.

Așadar, dacă vrei să mănânci mai mult sănătos, să gătești cât de mult se poate fără ulei sau alte grăsimi suplimentare, încearcă noul Set Regis Stone Duo, consistent din tigăi antiaderente cu efect de piatră încinsă, potrivite pentru orice gospodărie.

Ce este Set Regis Stone Duo?

Set Regis Stone Duo Set TigaiSet Regis Stone Duo este un set de tigăi cu efect de piatră încinsă, antiaderente, care constă într-o tigaie Regis Stone de 24 cm și o tigaie grill Regis Stone de 28 cm, ambele perfecte pentru prepararea unui număr mare de meniuri sănătoase.

Specificații tehnice Set Regis Stone Duo:

Set Regis Stone Duo conține 2 tigăi realizate din materiale de calitate superioară (baza este din oțel inoxidabil iar carcasa din aluminiu forjat), ceea ce permite realizarea unor mese diversificate – de la legume la diferite tipuri de cărnuri la grătar sau prăjite.

Toate alimentele vor beneficia de o căldură răspândită uniform, care le va ajuta să se prepare în mod adecvat, păstrându-și intacte proprietățile nutritive. Ambele tigăi din Set Regis Stone Duo sunt ușor de întreținut și de curățat, iar grosimea lor de 4 mm le ajută să se păstreze cât mai bine în ciuda trecerii timpului, rezistând eroic în fața zgârieturilor.

Tigaia grill are o diagonală de 28 de cm și striații care vor conferi un aspect deosebit cărnii preparată la grătar, iar tigaia Griddle Pan îți permite să savurezi orice tip de mâncare poftești, în cel mai scurt timp și cu un minimum de efort.

Ce poți găti cu Set Regis Stone Duo?

Set Regis Stone Duo Grill

De la legume și carne, fripturi și tocănițe, până la omlete și clătite, cu Set Regis Stone Duo poți găti tot ce îți este pe plac. În plus, pentru a savura un grătar delicios, nu e nevoie să depinzi de vremea însorită de afară, căci îl poți obține în doar câteva minute, datorită tigăii grill, în intimitatea locuinței tale.

Mai mult decât atât, grătarul va avea un gust mai delicios, datorită faptului că tigăile îți permit să gătești fără ulei și păstrează astfel elementele nutritive din alimente.

Funcții Set Regis Stone Duo:

Set Regis Stone Duo îți permit să prepari mâncare fără uleiuri sau grăsimi suplimentare, beneficiind de o inducție de calitate a căldurii, distribuită în mod egal pe toată suprafața tigăilor. Mai mult decât atât, acest set de tigăi este ușor de curățat și întreținut.

Mânerul fix, care nu se deplasează în mai multe direcții, îți va permite să le manevrezi cu ușurință, fără a avea parte de incidente nedorite în bucătărie. Tigăile din Set Regis Stone Duo pot fi folosite pe plite din ceramică, plite cu inducție, plite pe gaz sau plite electrice.

Ambele tigăi au un finisaj rustic, carcasă din aluminiu forjat, bază din oțel inoxidabil și înveliș antiaderent cu efect de piatră încinsă.

1/101 rating
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here