Soferii sunt mai expusi la hemoroizi! Atentie!

Dat fiind natura jobului lor si faptului ca sunt nevoiti sa stea in sezut cea mai mare parte din timp, soferii sunt mult mai expusi la hemoroizi fata de restul persoanelor. De asemenea si alimentatia incorecta si/sau neregulata pe care cea mai mare parte a soferilor o au contribuie la aparitia hemoroizilor.

Cateva sfaturi practice pentru soferii profesionisti:

  • Faceti miscare. Stiu, programul nu va permite sa va opriti din ora in ora si sa faceti exercitii fizice, insa macar la 2 – 3 ore tot puteti face o pauza de 15 minute timp in care sa faceti exercitii fizice si sa va plimbati.
  • Hidratati-va corespunzator. Consumati cat mai multa apa si ceaiuri naturale.
  • Grija la alimentatie. Alimentatia trebuie sa fie foarte bogata in fibre.

Daca sunteti la punctul in care hemoroizii au aparut deja, iar sfaturile de mai sus pentru prevenirea lor sunt oarecum inutile, cel mai important lucru pe care il puteti face este sa luati masurile corespunzatoare cat mai rapid.

Mergeti la un consult medical si intrebati medicul de optiunile care le aveti. Tratati hemoroizii imediat ce apar, deoarece daca amanati chiar si cateva luni este posibil ca tratamentul lor sa fie mult mai anevoios, mai scump, iar perioada de refacere mult mai mare.

Be the best. Fuck the rest! 30 ani. Scriu o data pe saptamana iar cand o fac, o fac bine. Daca ai intrebari si-mi scrii pe fb sau mail, iti raspund in maxim 2 zile.
0/100 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here