Contact

Pentru informatii, propuneri de colaborare sau discutii pe anumite subiecte ce au legatura cu tematica blogului, puteti folosi formularul de contact de mai jos. Voi incerca sa va raspund ca de repede pot si sper eu ca voi reusi sa va si ajut.

Totusi, va rog tineti cont de urmatoarele lucruri:

  • pe blogul medsontheweb.com nu se vinde nici un produs din cele despre care s-a discutat aici. Nu avem legatura cu producatorii sau cu magazinele online care vand produsele respective, deci nu va pot oferi informatii cu privire la: stocuri, preturi, oferte si alte chestii similare.
  • nu trimiteti emailuri pentru: comenzi, anulare comenzi, mustrari cu privire la calitatea produselor. Date fiind lucrurile specificate putin mai sus, emailurile de acest gen ar trebui sa ajunga la producatori sau la magazinele online.
  • nu imi cereti sfaturi medicale sau recomandari pentru utilizarea anumitor produse in cazuri exceptionale (boli, sarcina, alaptare etc). Recomandarea mea va fi intotdeauna sa discutati cu un medic specialist.

Acestea fiind spuse, va multumesc pentru intelegere, sper ca ati gasit pe acest blog informatiile pe care le cautati si astept cu interes mesajele voastre 🙂


 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message